Garantie

 

FEMME 23 hanteert een garantietermijn van 60 dagen na datum van aankoop. 

Elke situatie wordt individueel beoordeeld door ons. Neem contact op via info@femme23.nl en voeg de volgende informatie toe: 

♡ Volledige naam + ordernummer

♡ Foto/video van het beschadigde product, waarbij het probleem duidelijk zichtbaar is

♡ Een korte omschrijving van het probleem

Indien wordt vastgesteld dat het gaat om een productiefout zal je product kosteloos worden gerepareerd of vervangen. 

Let op: wanneer een gebrek is ontstaan door normale slijtage, onjuist of onvoorzichtig gebruik van het product, vervalt de garantie. Ook wanneer een handgemaakt sieraad verkleurd is door gebruik van water, parfum, zeep, lotion, haarlak of een hoge zuurgraad van de huid. Wij geven géén garantie op stainless steel sieraden uit de Black Friday sale 2022.

Indien het garantietermijn verlopen is en het sieraad is defect, kan je het sieraad laten repareren tegen reparatiekosten. Stuur ons een bericht om van te voren de reparatie kosten te bespreken. De volledige verzendkosten (naar het atelier en weer terug) zijn voor eigen rekening.

Om lang te kunnen genieten van je FEMME 23 sieraad, is het belangrijk zorgvuldig met je sieraad om te gaan. Denk hierbij om niet te gaan sporten, slapen of zwemmen met je sieraad. FEMME 23 sieraden worden zorgvuldig gemaakt van mooie materialen, maar het blijft een sieraad. Wees er dus altijd voorzichtig mee.  

Lees hier hoe je het beste met onze sieraden om kan gaan: jewellery care.

FEMME 23 streeft ernaar om alle producten grondig te controleren voor verzending. Indien je een verkeerd of beschadigd product hebt ontvangen, dien je dit binnen 48 uur na ontvangst kenbaar aan ons te maken. 

Neem contact op via info@femme23.nl en voeg de volgende informatie toe: 

♡ Volledige naam + ordernummer

♡ Foto/video van het beschadigde product + korte omschrijving

Wanneer je ons later dan 48 uur op de hoogte stelt, kunnen we niet meer aansprakelijk gesteld worden.