Jewellery care

Voor ieder product geldt: verzorg het met liefde en je zult er langer plezier van hebben. ♡ 

Onze sieraden zijn gemaakt van verschillende soorten materialen. Hieronder geven wij je meer informatie over de materialen en hoe je het zo lang mogelijk mooi houdt.

Handgemaakte collectie

Alle sluitingen van onze sieraden zijn gemaakt van stainless steel. Hierdoor zal dit niet verkleuren. Daarnaast zijn de sluitingen duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit. Stainless steel kan niet tegen chloor. 

De glaskralen (rocailles) zijn van hoogwaardige kwaliteit. Deze kralen kunnen tegen een stootje en transpiratie, maar om verkleuring te voorkomen, raden wij het af om ermee te douchen of zwemmen. De kralen bevatten namelijk een laag met gouden plating. Na enige tijd kan de plating slijten. Dit proces wordt versnelt bij contact met crèmes, parfum en water.

Take care tips

Met deze tips blijven je sieraden zo lang mogelijk mooi:

  • Niet douchen, zwemmen, sporten en slapen met sieraden
  • Contact met crèmes, parfum en andere cosmetica vermijden
  • Bewaar je sieraden in een doosje

 

Waterproof collectie

Sieraden die niet handgemaakt zijn, zijn gemaakt van stainless steel. Stainless steel verkleurt en ontsteekt niet. Je kan met deze sieraden douchen, slapen en sporten. Wij raden het af om met deze sieraden te zwemmen, want chloor tast dit materiaal aan. Je herkent deze waterproof collectie aan de productomschrijving, waarin duidelijk staat dat het sieraad waterproof is.