Hi you!

Dromen zijn er om waar te maken. Als klein meisje droomde Denise al van een eigen onderneming. Vroeger speelde ze veel winkeltje met haar oma. De bovenkamer was gevuld met lege verpakkingen, zodat haar oma die kon kopen. Gelukkiger kon je haar niet maken.

Haar droom werd werkelijkheid in 2020. Denise richtte FEMME 23 op met een kleine collectie sieraden. Inmiddels staan er tientalen sieraden online. Met veel passie werkt ze dagelijks aan haar eigen bedrijf. Deze passie is online zichtbaar in haar droomwereld: de Instagram foto's nemen je mee in haar stijl. 

Beige kleuren, nude tinten en een dromerige vibe: de stijl beige aesthetic straalt luxe uit en brengt je in dromenland. De naam FEMME 23 is ontstaan uit het Franse woord ‘femme’, wat vrouwen betekent. Haar eigen naam komt uit Frankrijk en dat inspireerde haar om haar bedrijfsnaam in het Frans te doen. Het cijfer drieëntwintig komt van haar geboortedag. Ook betekent het cijfer drieëntwintig een boodschap van de engelen. Zij moedigen je aan om in jezelf te geloven. 

De collectie van FEMME 23 is gebaseerd op de nieuwste trends. Alle sieraden bestaan uit het materiaal stainless steel. Onze sieraden verkleuren niet, geven niet af en kunnen tegen een stootje water. Stainless steel bevat materialen ijzer, chroom en koolstof. Alle sieraden zijn ook nog eens 100% allergievrij, perfect als je een gevoelige huid hebt. Onze sieraden zijn eindeloos te combineren. Ga je vandaag voor een minimalistische look of wil je een statement maken met chunky sieraden? Elk sieraad ontvang je in een wit doosje of wit satijnen sieradenzakje. 

Naast de waterproof collectie verkopen wij ook handgemaakte sieraadjes. Deze zijn exclusief bij FEMME 23 verkrijgbaar! Benieuwd hoe je het beste met deze sieraadjes kan omgaan? Bekijk dan onze jewellery care.

Voor de leukste cadeautjes ben je hier op het juiste adres. Denk aan leren tassen, leren sleutelhangertjes, kaartjes en kaarsen. Laat het achter in het opmerkingenveld en het wordt extra leuk ingepakt.

FEMME 23 staat voor het najagen van jouw allergrootste dromen. Uit je comfortzone stappen, jezelf blijven ontwikkelen en de allerbeste versie van jezelf zijn. Jezelf uitdagen en inspireren. Zijn wie je wilt zijn. Onze missie is om je te stylen met betaalbare en kwalitatief goede sieraden, zodat jij de unieke finishing touch voor je outfit hebt. Trek je stoute schoenen aan, doe je allermooiste juweeltjes om en ga ervoor!

 

Liefs,

Denise