Gratis verzending bij besteding vanaf 50 euro ♡ Voor 15:00u besteld = vandaag verzonden

OVER FEMME 23

 

Dromen zijn er om waar te maken. Als klein meisje droomde ik al van een eigen onderneming. Vroeger speelde ik veel winkeltje met mijn oma. De bovenkamer was gevuld met lege verpakkingen, zodat mijn oma die kon kopen. Gelukkiger kon je mij niet maken.

 

Mijn droom werd werkelijkheid in 2020. Beige kleuren, nude tinten en een dromerige vibe: de stijl beige aesthetic straalt luxe uit en brengt je in dromenland. De naam FEMME 23 is ontstaan uit het Franse woord ‘femme’, wat vrouwen betekent. Mijn eigen naam komt uit Frankrijk en dat inspireerde mij om mijn bedrijfsnaam in het Frans te doen. Het cijfer drieëntwintig komt van mijn geboortedag. Ook betekent het cijfer drieëntwintig een boodschap van de engelen. Zij moedigen je aan om in jezelf te geloven.

 

De collectie van FEMME 23 is gebaseerd op de nieuwste trends. Alle items bestaan uit het materiaal stainless steel. Onze sieraden verkleuren niet, geven niet af en kunnen tegen een stootje water. Stainless steel bevat materialen ijzer, chroom en koolstof. Alle sieraden zijn ook nog eens 100% allergie vrij, perfect als je een gevoelige huid hebt. Elk sieraad ontvang je in een roze satijnen sieradenzakje met FEMME 23 in gouden letters erop. Ook ontvang je een kaartje met instructies om je sieraad zolang mogelijk mooi te houden. 

 

FEMME 23 staat voor het najagen van jouw allergrootste dromen. Uit je comfortzone stappen, jezelf blijven ontwikkelen en de allerbeste versie van jezelf zijn. Jezelf uitdagen en inspireren. Zijn wie je wilt zijn. Trek je stoute schoenen aan, doe je allermooiste juweeltjes om en ga ervoor!