Gratis verzending bij besteding vanaf 50 euro ♡ Voor 15:00u besteld = vandaag verzonden

What's in my bag? - FEMME 23 editie

Gepubliceerd op 20 mei 2021 om 11:14

Dit was echt de trend die elke YouTuber deed haha! Ik vond het altijd mega interessant wat ze mee hadden in hun tas. Dus vandaag een 'What's in my bag?' van mij! De tas die ik veel gebruik, komt van de groothandel. Ik wil sowieso eerst mijn items testen voordat ik ze online zet, maar heb eigenlijk geen nieuwe tassen meer ingekocht. Mocht er vraag naar zijn, let me know!

 

De zonnebril die ik vaak mee heb, is de Jolie Sunnies van mijn eigen webshop. Deze bril is zo leuk als accessoires en je ziet het overal voorbij komen op TikTok, Pinterest en Instagram. Ook gebruik ik regelmatig mijn AirPods in een te schattig hoesje, de bekende Clear Hearts AirPods. Uiteraad gematcht met het telefoonhoesje! Een item wat ook altijd mee gaat, is een hair clip. Ideaal om aan de band van je tas vast te klemmen. Shop hieronder alle items!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.