Gratis verzending bij besteding vanaf 50 euro ♡ Voor 15:00u besteld = vandaag verzonden

How to: bracelet party

Gepubliceerd op 22 mei 2021 om 20:29

Hoe maak ik je outfit af? Precies, met sieraden! Een braceletparty is onmisbaar om jouw look helemaal af te maken. Je pols hoeft namelijk niet alleen voor je horloge te zijn. Veel meiden vinden het lastig om de juiste braceletparty te maken. Sommigen zeggen dat ze nooit de juiste gelegenheid kunnen vinden. Hoe dan ook, armbanden blijven een van de mooiste en tijdloze sieraden waarmee je kan lopen. Als je ze goed kan dragen, voegen ze écht wat toe aan jouw outfit. Hoe maak je zo’n fleek braceletparty? Wij gaan jou vandaag helpen! Ga je voor minimalistisch of juist beetje stoer? Wij hebben de beste tips verzameld voor jou!

 

Minimalistische braceletparty

Less is more. Kies voor armbandjes zonder bedeltjes en met bedeltjes, zodat deze in balans zijn. Je kan er ook voor kiezen om alleen maar basics te doen. De opties zijn eindeloos!

 

Matchy braceletparty

Matchy matchy! Kies voor armbandjes die je kan matchen met kettingen. Zo krijg je dezelfde vibe. Wij hebben deze speciaal voor jou samengesteld, zodat je er niet de mist in kan gaan.

 

Beads braceletparty

Je kan er ook voor kiezen om alleen maar armbandjes te dragen met kraaltjes. Voeg je horloge eraan toe en je bent good to go.

 

Color-coordinate

Ga je voor goud of voor zilver? Kies één kleur voor jouw braceletparty. Braceletparties zien er namelijk het beste uit als je je aan een kleur houdt.

 

Consider your event

Denk goed na bij het kiezen van armbandjes aan je omgeving. Als je bijvoorbeeld op werk bent, wil je niet dat je armbandjes te veel lawaai maken. Je kan dan beter gaan voor armbandjes zonder bedeltjes.

 

Outfit check

Kies alleen voor armbandjes als je ze ook daadwerkelijk ziet. Doe geen moeite als je polsen bedekt zijn. Zorg dus voor een outfit waarbij je je polsen ziet, zodat jij kan shinen met je armbandjes.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.