Gratis verzending bij besteding vanaf 50 euro ♡ Voor 15:00u besteld = vandaag verzonden

Team goud of zilver?

Gepubliceerd op 1 mei 2021 om 18:36

Vroeger droeg ik alleen maar zilver, maar nu klopt mijn hartje sneller voor goud. Zelf heb ik een vrij koele ondertoon. Ik heb blauwe ogen en donkerblond haar. Toch draag ik goud. :) Mocht je willen weten welke kleur het beste bij jou staat, lees dan even verder!

 

Check je aderen

Beetje gek misschien, maar door de kleur van je aderen te checken, weet je of je beter goud of zilver kan dragen. Zijn je aderen blauw? Dan past de kleur zilver het beste bij jou. Heb je groene aderen? Ga dan voor goud!

 

Warme of koele ondertoon

Heb je donker haar en een donkere kleur ogen? Dan staat goud je beter. Heb je juist lichte ogen en een lichte haarkleur? Dan zou zilver jou beter staan.

 

Welke kleur dragen jullie? En draag jij de juiste kleur volgens je huid? Of zijn jullie ook rebels zoals ik :) Laat het weten!

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.