Gratis verzending bij besteding vanaf 50 euro ♡ Voor 15:00u besteld = vandaag verzonden

Het begon allemaal met een droom

Gepubliceerd op 28 april 2021 om 16:18

Hi! Wat leuk dat je op dit blogaritkel klikt! Zelf hou ik er niet zo van om op de voorgrond te staan, maar ik wil ook altijd weten wie achter een merk zit. Dus let's go!

Mijn naam is Denise, een 21-jarige media studente en ik ben de eigenaar van FEMME 23. In februari 2020 trok ik de stoute schoenen aan en ben ik voor mezelf begonnen. Ik doe de opleiding Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam. Momenteel zit ik nu in mijn derde jaar. Mocht je vragen hebben over Creative Business, stuur mij gerust een mailtje! Naast mijn studie doe ik ook nog freelance werk en werk ik parttime bij de GGD. In mijn vrije tijd zie je mij regelmatig op de tennisbaan of pak ik mijn skeelers uit de kast voor een rondje. Je mag mij altijd wakker maken voor sushi. Mijn favoriete kleur is inderdaad beige :) Het leukste aan mijn bedrijf vind ik dat ik zelf alles kan bepalen. Van kleurcodes tot aan items inkopen. Het minst leuke vind ik de administratie haha! 

 

Heb je nog vragen of mij of mijn bedrijf? Laat het hieronder weten!

 

Liefs,

Denise

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

«   »