Gratis verzending bij besteding vanaf 50 euro ♡ Voor 15:00u besteld = vandaag verzonden

Hoe ga ik het beste om met de sieraden van FEMME 23?

Gepubliceerd op 24 april 2021 om 13:02

Onze sieraden zijn gemaakt van verschillende materialen. Heel erg verwarrend natuurlijk, maar wij zetten het graag voor je op een rijtje!

 

925 zilver/stering silver

De cijfercombinatie 925 staat voor de hoeveelheid zilver in het sieraad uitgedrukt in procenten. De collectie 925 zilver bestaat dus uit een bepaalde samenstelling van metalen, dit heet een legering. In 925 zilver zit dus 92,5% zilver en 7,5% ander metaal, vaak wordt hier koper voor gebruikt.

Wij horen je al denken, waarom gebruiken jullie geen 100% zilver? Zuiver zilver is zacht en buigzaam, dit betekent dat het heel snel gaat krassen en snel stuk kan gaan. Het tweede metaal van 7,5% wordt toegevoegd om dit te vermijden. 925 zilver is dus een heel hoogwaardig materiaal en wordt ook wel de puurste vorm van zilver genoemd!

Naast onze 925 zilveren sieraden hebben we ook 925 zilver met goldplating. Gold plated wil eigenlijk zeggen dat er een laagje goud over de basis wordt gegoten. Onze oorbellen hebben een basis van 925 zilver en zijn hierdoor dus al van hoge kwaliteit, de zilveren basis wordt door een goudbadje gehaald. Hierdoor krijg je een mooie glanzende afwerking met een laagje écht goud en van hoge kwaliteit!

Do and dont's: 

♡ Vermijd zoveel mogelijk contact met water en vloeistoffen. Het is dus handig om eerst je parfum op te spuiten, deze te laten drogen en dan je sieraden om te doen!

♡ Bewaar je sieraden op de juiste plek. Hierdoor bescherm je ze tegen luchtvochtigheid. Bij elk sieraad wat je bij ons koopt, krijg je een satijnenzakje er gratis bij!

♡ Wanneer je merkt dat jouw oren een beetje ontstoken raken is, is het belangrijk om je oorbellen even uit te doen. Hierdoor kunnen je sieraden namelijk groen uitslaan. Het is belangrijk om je oor gaatje schoon te maken met een desinfecterend middel en je oorbellen even uit te laten tot de ontsteking voorbij is. De groene aanslag krijg je overigens wel schoon door middel van lauwwarm water en een zachte doek.

 

Metaal

De metalen sieraden van FEMME 23 bestaan uit verschillende type metaal wat ervoor zorgt dat de sieraden stevig en sterk zijn. Metalen sieraden zijn een stuk gevoeliger voor verkleuring dan de stainless steel sieraden, dus het is belangrijk om hier extra voorzichtig mee om te gaan en ze goed te verzorgen. 
De metalen sieraden die wij bij FEMME 23 verkopen zijn verkrijgbaar in de kleuren goud en zilver.

 

Waar moet je rekening mee houden tijdens het dragen van metalen sieraden?

♡ Wanneer je in contact komt met water of vloeistoffen, doe je sieraden dan altijd even af. Het is dus handig om eerst je parfum op te spuiten, deze te laten drogen en dan je sieraden om te doen!

♡ Ga je sporten of slapen? Doe je sieraden dan ook even af, transpiratie en vocht, daar worden je metalen sieraden niet blij van.

♡ Wanneer je het sieraad een dagje niet om hebt, is het belangrijk om het te bewaren op een donkere en droge plek. Bij elk sieraad wat je bij ons koopt, krijg je een satijnenzakje er gratis bij!

 

Stainless steel

Roestvrij staal is een legering van ijzer, chroom, nikkel en koolstof. Het voordeel van stainless steel is dat het heel sterk materiaal is, niet snel krast en erg mooi glimt. Daarnaast verkleurt stainless steel ook niet. We love it!

Wat zijn de belangrijkste voordelen van stainless steel?

♡ Het is 100 procent allergie vrij, dus wanneer jij een gevoelige huid hebt is stainless steel dé optie!

♡ Stainless steel is een duurzaam materiaal, wat dus erg lang mee gaat. Daarnaast is het ook 100 procent recyclebaar. Het is dus een goede investering, omdat je er zeker van bent dat het sieraad lange tijd mee zal gaan.

 

Bron: https://www.my-jewellery.com/nl-nl/blog/artikel-blog-sieraden-materialen


 »